Få hjælp til

Hjemmesider

Søgemaskineoptimering (SEO)

Nyhedsbreve

Sociale Medier

Få hjælp til

Hjemmesider

Søgemaskineoptimering (SEO)

Nyhedsbreve

Sociale Medier

Blogindlæg

Søgeordstæthed i dine tekster

30/11/2020 SEO

Det er vigtigt, at dine tekster ikke indeholder unaturligt mange søgeord (keyword stuffing). Men hvor mange søgeord er for mange?

Tætheden af dine søgeord (søgeordsdensiteten) har betydning for dine organiske placeringer i Google, dvs. de placeringer, du ikke kan betale dig fra at opnå. En god tommelfingerregel er, at søgeordstætheden for dit primære søgeord skal være 0,5%-2,5% af den samlede teksts volume. Skriver du f.eks. et blogindlæg på 1.600 ord, skal du bruge dit primære søgeord mellem 8-40 gange i din tekst.

Husk dog at bruge søgeordet naturligt og grammatisk korrekt. Hvis dit søgeord er ”skoletaske”, så brug f.eks. også ordet med endelser - ”skoletasken”, ”skoletasker” og ”skoletaskerne” – alt efter, hvordan ordet passer ind i din tekst.

Taggs: