Få hjælp til

Hjemmesider

Søgemaskineoptimering (SEO)

Nyhedsbreve

Sociale Medier

Få hjælp til

Hjemmesider

Søgemaskineoptimering (SEO)

Nyhedsbreve

Sociale Medier

Blogindlæg

Søgeordsanalyse er en proces

24/11/2020 SEO

Selvom du har lavet en søgeordsanalyse, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at dit søgeordsarbejde ikke er slut. En søgeordsanalyse er ikke noget, man bare laver én gang, og så er det ovre. Det er en proces, og du bør arbejde med dine søgeord løbende – jeg anbefaler, du gør det mindst én gang om året. Gerne oftere.

Det bør du gøre, ikke kun fordi dine søgeords relevans udvikler sig og måske mister sin værdi, men også fordi nye søgeord hele tiden kommer til. Det sker i takt med, at kundernes søgeadfærd ændrer sig, og din forrretning udvikler sig med nye produkter/kategorier/fokusområder.

Taggs: