Få hjælp til

Hjemmesider

Søgemaskineoptimering (SEO)

Nyhedsbreve

Sociale Medier

Få hjælp til

Hjemmesider

Søgemaskineoptimering (SEO)

Nyhedsbreve

Sociale Medier

Blogindlæg

Målet med søgemaskineoptimering

09/11/2020 SEO

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, på dansk oversat til søgemaskineoptimering. Målet med søgemaskineoptimering er at styrke din hjemmesides synlighed i søgemaskinerne, f.eks. Google.

Google besøger (kaldes også: indekserer) jævnligt alle hjemmesider på internettet for bl.a. at finde ud af, hvad de handler om, eller hvad de sælger. På den måde får Google deres viden til at vise dig de søgeresultater, du ser, når du søger efter noget på Google. De søgeresultater, du ser, er altså dem, Google mener er relevante for din søgning.

Hvis du har en hjemmeside eller webshop, er det vigtigste derfor, at din side kan indekseres, og at den bliver fundet på de søgeord eller søgefraser, som din målgruppe bruger, og som giver værdi for din virksomhed.

Kom godt i gang med din SEO og læs mere om søgeordsanalysen og det at finde de rigtige søgeord her!